quotation

°the hardest part about walking away from you is knowing, you won't run after me.
°i thought i knew you, but i guess it's easier to see what we want than to look for the truth.
°those who say the best place in the world is Disneyland never ever been in your arms.
°no, he isn't my boyfriend. but i love his hugs, his eyes, his smile. i love our many memories . . .

2010. június 16., szerda

'cause i know you love me. please trust me. trust us!


Szerintem most egy kicsit szünetelni fogok az írással. Úgy néz ki, most minden sínen van. Minden jól alakul, minden működik. Szeretném, ha ez így is maradna. Köszönöm mindenkinek, aki olvasta eddig a bejegyzéseimet, és aki támogatott amikor nagyon nem jött össze semmi. Nem akarok előre inni a medve bőrére. Nem tudom, hogy tényleg ilyen jó marad e minden. De most jó. Most azt hiszem, nagyon boldog vagyok. Ha esetleg nem sikerülnének a dolgok, még jelentkezni fogok, vagy ha esetleg összejönnék Vele is mindenképpen írni fogok. De egyelőre nagyon jól alakul minden, rendes, aranyos velem, és remélem, hogy több lesz köztünk, mint egy erős barátság.
Nem fogok teljesen eltűnni, de a blogot egyelőre hanyagolom, hiszen nyáron úgy is alig vagyok itthon, és annyi dolgom van, nem biztos, hogy lenne időm és energiám írni. A nyár végén valószínűleg visszatérek, és elárasztalak titeket újra a gondjaimmal. Addig is kellemes nyarat mindenkinek, remélem nektek is összejönnek a dolgok ;)
Ha esetleg nincs semmi dolgotok, nézzetek el az idézetes oldalamra, vagy a g-portálos oldalamra, böngésszetek az idézetek között, olvassatok történeteket, nézzetek képeket, vagy amihez kedvetek van.

[ www.noammyidezet.blogspot.com , www.noammy.gportal.hu ]

I wish you a beautiful summer. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése